Kød

Så er det nu der skal bestilles lammekød og hakket kød. leveres 17. september 2019. 

Hakket oksekød: 5 kg for 300 kr.

Hakket lammekød: 4 kg for 300 kr.

Lammeculotte 200 kr pr kg

Lammekølle udbenet 175 kr pr kg

Lammekølle m ben 150 kr pr kg

Lammekoteletter 180 kr pr kg

Lammebov m ben 125 kr pr kg

Lam

Vi sælger lammekød fra racen Zwartbeless

De sælges i 1/2 og 1/1 dyr. 1/2 lam vejer ca. 15 kg.

Standard Partering

kr. pr. kg 75.00

Fin partering

kr. pr. kg 85.00

Detail partering

kr. pr. kg 90.00



Standard partering

Kølle, Bov, Hals, Bryst, ½ Ryg til Koteletter, Indmad


Finpartering

Standard partering + Hals skåret i skiver, Koteletter, Lammeryg, Køller, Bove, Bryst & Slag til fars, indmad


Detail partering

Standard partering + Udbenede Køller, Bove, Culotte, Hel Ryg til Koteletter,  Skanke, Slag, Bryst & Hals til fars, Indmad


Kalvekød

Vi sender vores ungdyr til slagt når de er ca. 18 måneder. Du skal forvente at 1/4 kalv vejer ca. 30-35 kg.

Standardpartering

kr. pr. kg 85.00

Grill-partering

kr. pr. kg 86.00

Bøf-partering

kr. pr. kg 86.00

Hakket kød partering

kr. pr. kg 86.00

Standard partering:

Osso Buco, yderlår, klump, lårtunge, inderlår, tyksteg, culotte eller cuvette, mørbrad, tyndsteg, højreb, højrebskoteletter, tykkamsteg, bovsteg, tværreb, suppeben, hakket kød og flankesteaks.



Grill partering:

Standard partering + tyksteg skæres i bøffer, inderlår til schnitzler, højreb skæres i koteletter, bov skæres til bovsteaks og tværreb skæres til shortribs.



Bøf partering:

Standard partering + Tyksteg skæres i bøffer, Inderlår skæres til snitzler og højreb skæres i koteletter.



Hakket kød partering:

Standard partering + Bryst, tværreb, bovsteg og tykkam hakkes til hakket kød.

Copyright © All Rights Reserved